داکت

داکت

داکت که با نام های داکت سیم کشی، داکت کابل برق و سینی کابل هم شناخته می شود جدیدترین تجهیزاتی هستند که برای نظم و زیبایی بخشیدن به محیط مورد استفاده قرار می گیرند. داکت ها به صورت متنوع توسط شرکت‌های مختلفی تولید و به بازار عرضه می‌شوند. در این بخش از کانکتور الکتریک به طور جامع و کامل با داکت و انواع آن و کاربرد هر کدام از آنها آشنا می شویم.

داکت W&E

داکت یا ترانک برق، کانالی فلزی یا پلاستیکی است که برای عبور سیم و کابل برق در سطوح مختلفی مانند کف، سقف و دیوار استفاده می شود . با استفاده از این کانال می توان از آسیب دیدن و درهم ریختگی کابل ها جلوگیری کرد.

داکت ها دارای یک درب هستند که معمولاً به صورت جداگانه به بدنه اصلی آنها متصل می شود. برای نصب داکت ها علاوه بر خود داکت، به یک سری اتصالات داکت هم نیاز است که این اتصالات با توجه به محیط و مکان استفاده از آن، انتخاب و نصب می شوند. این اتصالات شامل زانویی، زاویه های داخلی و خارجی، بست ها و سایر متعلقات می شود.

مزایای استفاده از داکت

  • جلوگیری از درهم ریختگی و آشفتگی سیم و کابل
  • حافظت از سیم و کابل در برابر عوامل محیطی
  • نصب ساده
  • تنوع بالا

انواع سایز داکت برق

داکت رعد با توجه به نوع و تعداد کابل هایی که درون آنها قرار می گیرند، سایزهای مختلفی دارند. برخی از این داکت ها می توانند در انواع پایه بلند و پایه معمولی به بازار عرضه شوند اما همه آنها در شاخه های 2 متری ساخته می شوند.

داکت پلاستیکی برای عبور سیم و کابل برق در سطوح مختلفی مانند کف، سقف و دیوار استفاده می شود تا از آسیب دیدن و درهم ریختگی کابل ها جلوگیری شود.

داکت ها دارای یک درب هستند که معمولاً به صورت جداگانه به بدنه اصلی آنها متصل می شود

انواع سایز داکت براساس اندازه عرضی به صورت زیر است:

رنگ ابعاد
طوسی – آبی 25×25
طوسی – آبی 40×25
طوسی – آبی 60×25
طوسی – آبی 80×25
طوسی – آبی 100×25
طوسی – آبی 40×40
طوسی – آبی 60×40
طوسی – آبی 80×40
طوسی – آبی 100×40
طوسی – آبی 40×60
طوسی – آبی 60×60
طوسی – آبی 80×60
طوسی – آبی 100×60
طوسی – آبی 40×80
طوسی – آبی 60×80
طوسی – آبی 80×80
طوسی – آبی 100×80
طوسی – آبی 40×100
طوسی – آبی 60×100
طوسی – آبی 80×100
طوسی – آبی 100×100
طوسی – آبی 120×100

 

انواع داکت

داکت ها انواع مختلفی دارند که در تمامی مجموعه ها استفاده می شوند و هرکدام کاربرد خاص خود را دارند.

از انواع داکت رعد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

داکت ساده

داکت ساده پرکاربردترین نوع داکت است که از آن ها در ساختمان های تجاری، اداری، تولیدی، مسکونی و … استفاده می شود. این نوع داکت ها ساختار ساده ای دارند و از یک بدنه و درب تشکیل شده اند. جنس اغلب این داکت ها از پلاستیک یا PVC است.

داکت ساده

داکت کف خواب (داکت زمینی)

داکت کف خواب ارتفاع کمی داشته و در کف زمین نصب می شود. این داکت ها به صورت نیم دایره بوده و طراحی آنها به گونه ای است که در صورت ورود فشار در اثر راه رفتن و قراردادن تجهیزات روی آن، دچار شکستگی نمی شوند. از لحاظ رنگ و طرح، این دسته از داکت ها بسیار متنوع هستند.

 

داکت پارتیشن دار

داکت پارتیشن دار یک گزینه مناسب برای مجموعه هایی با تعداد کابل بسیار بالا است. زیرا داخل این کابل ها، پارتیشن هایی وجود دارد که به واسطه آنها می توان انواع کابل ها را از یکدیگر جدا کرده و بسیار ساده تر، مدیریت کرد. انواع داکت های پارتیشن دار در برابر نویز و تداخل الکترومغناطیسی مقاومت بالایی دارند و به دلیل داشتن ظاهر زیبا محبوبیت زیادی دارند.

داکت شیاردار

داکت شیاردار یا داکت تابلویی یک نمونه از انواع رایج داکت است که اغلب در تابلو برق های صنعتی فشار قوی و یا فشار ضعیف استفاده می شود. بر روی بدنه این داکت ها، شیارهایی به منظور رد کردن کابل وجود دارد و درب آن ها قابلیت قفل شدن دارد. این شیارها همچنین قابلیت خارج کردن رطوبت و حرارت اضافی کابل ها را از مسیر داکت نیز دارند.

داکت قرنیزی

یکی از پرطرفدارترین انواع داکت، داکت قرنیزی است که امروزه در ابعاد و طرح های گوناگون به بازار عرضه می شود. داکت قرنیزی به شکل قرنیزهای چوبی طراحی شده و در پایین دیوارها نصب می شوند. مهم ترین ویژگی این داکت ها علاوه بر جا دادن سیم ها و کابل های مختلف، حفاظت از آنها در برابر آتش‌سوزی و حتی نفوذ آب است.

داکت طرح چوب

ویژگی های داکت طرح چوب مانند داکت های ساده است اما ظاهر آنها همچون قرنیز و نوارهای چوبی است. این داکت ها به دلیل این که ظاهری کلاسیک دارند، با تمامی دکوراسیون های داخلی هماهنگی داشته و در بسیاری از مجموعه ها نصب می شوند.

داکت پشت چسبدار

برای نصب داکت چسبی همانند سایر انواع داکت هستند، با این تفاوت که به پیچ و مهره و دیگر تجهیزات نیاز ندارند و تنها به کمک چسبی که پشت آن ها تعبیه شده است، در جای دلخواه نصب می شوند. این تجهیزات به دلیل این که نصب بسیار ساده ای دارند، مورد استقبال مصرف کنندگان قرار گرفته اند.

ترانکینگ یا ترانک شبکه

ترانک شبکه نوع خاصی از داکت ها است که از لحاظ جنس و کاربر با داکت ها متفاوت هستند و برای حفاظت از کابل های شبکه مورد استفاده قرار می گیرد.

تفاوت داکت و ترانک شبکه

ترانک ها محصولات تخصصی تر از شاخه داکت و ترانکینگ هستند. یکی از مهم ترین تفاوت های بین ترانکینگ و داکت، ماژولار و بزرگ تر بودن ترانکینگ ها را می توان نام برد.

ترانکینگ به دلیل این که ابعاد بزرگ تری دارد، در نتیجه فضای بیشتری را نیز فراهم می کند. این فضا باعث می شود که نحوه توزیع و مدیریت کابل ها بهتر شود. همچنین این امکان را فراهم می کند که کاربران بتوانند انواع کلید و پریز را داخل ترانکینگ قرار دهند.

تفاوت اصلی دیگر آنها این است که معمولا ترانکینگ در برابر آب و آتش‌سوزی مقاوم‌تر هستند.

قیمت انواع داکت

کانکتور الکتریک به عنوان یکی از بزرگترین عرضه کنندگان انواع تجهیزات برقی از جمله داکت در بازار لاله زار است که با هدف ارائه خدمات به مشتریان و رعایت اصل کیفیت بالا همراه با قیمت مناسب در حال فعالیت است.

برای مشاهده قیمت و خرید انواع داکت در سایزهای مختلف، می توانید از طریق شماره های تماس و پیام رسان های زیر با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

         

برای تماس با کارشناسان ما با شماره های زیر تماس گرفته و یا در پیام رسان های ایتا، روبیکا، تلگرام یا واتساپ با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید.

شماره تلفن واتساپ کانکتور روبیکا کانکتور الکتریک ایتا کانکتور الکتریک تلگرام کانکتور الکتریک شماره تلفن کانکتور الکتریک

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

دیگر مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.